SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Dieta redukcja do oceny i poprawy

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1837

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 34 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 165
Ej, ale co z tą oliwą?
Chodzi wam o taką oliwę którą dodaje się do sałatek itd.?

I ta pierś z kurczaka, to jak? Ona ma być robiona w piekarniku, w sreberku, czy jak ją przygotowujecie? Czytam sporo, może i zadaje głupie pytania, ale dla mnie to ważne
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 479 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 4689
przy redukcji możesz sobie odpuścić do twarogu oliwe.
i tak masz jej wystarczająco.
ostatni bym dał twaróg półtłusty bo ten chudy bardzo przetwarzany jest
Pozdro

Zarzywasz , wygrywasz

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 479 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 4689
nie smaż po za tym reszta sposobów przyrządzania jest dobra.
albo smaż na pamie lub na patelni teflonowej bez tłuszczu
Pozdro

oliwa najlepiej z oliwek
niektóre witaminy tylko w oliwie się rozpuszcząją:)
PZDR

Zmieniony przez - hydromass w dniu 2009-06-11 15:01:04

Zarzywasz , wygrywasz

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

problem z tluszczem na brzuchu

Następny temat

MANIPULACJA POSIŁKAMI-MASA

WHEY premium