...
Napisał(a)
Mam pytanie co do pieczywa chrupkiego, czy nadaje się ono na redukcję, czy raczej zaliczyć je do produktów mocno przetworzonych i unikać jak ognia ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
zależy jakie masz na myśli
żytnie bedzie ok ale uważam że nie ma co przepłacać lepiej zapodać owsiane i źródła ww złożonych o niskim ig jak kasze makarony czy ryz brazowy
żytnie bedzie ok ale uważam że nie ma co przepłacać lepiej zapodać owsiane i źródła ww złożonych o niskim ig jak kasze makarony czy ryz brazowy
1
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
Jest to Wasa crisp'n light Skład (pełnoziarnista mąka pszenna, mąka pszenna, pełnoziarnista mąka żytnia, mąka kukurydziana, pełnoziarnista mąka jęczmienna, woda, cukier, ekstrakt jabłkowy, sól, mąka z amarantusa, maka z kosmy ryżowej, tluszcz roślinny), próbowałem z płatkami owsianymi ale nie daje rady wytrzymac ich smaku dłuzej niż 3 dni. Może ktoś ma doświadczenie jeśli chodzi o pieczywo i mógłby podpowiedzieć jakie jest najlepsze, żeby nie obłazić tłuszczem
...
Napisał(a)
Odpuść ten cukier i mąka kukurydziana szczególnie mnie odpychają . Pieczywa ogólnie mozna unikać , a jeżeli już to razowe . Poszukaj w sklepach normalnych razowców bez karmelu, za to na zakwasie .
...
Napisał(a)
spróbuj również placków owsianych w dziale kuchnia przepis całkiem ok
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
ja tez nie nawidze płatków - ale robie sobie 'miksy'
wrzucasz płatki do wody mineralnej lub przegotowanej na 10 minut aby troche namokły .
Dodajesz według uzania inne składniki - ja daje ser twarogowy , odżywke bialkową , zmielone siemie lniane , czasem owoce , troche oleju lnianego itp...
potem blender do łapy - i wypijasz ze smakiem a płatków nawet nie czuć
tylko nie miksuj tego w miał bo płatki bedą miały wysokie IG ( duż e rozdrobnienie produktów zwieksza przyswajalność)
wrzucasz płatki do wody mineralnej lub przegotowanej na 10 minut aby troche namokły .
Dodajesz według uzania inne składniki - ja daje ser twarogowy , odżywke bialkową , zmielone siemie lniane , czasem owoce , troche oleju lnianego itp...
potem blender do łapy - i wypijasz ze smakiem a płatków nawet nie czuć
tylko nie miksuj tego w miał bo płatki bedą miały wysokie IG ( duż e rozdrobnienie produktów zwieksza przyswajalność)
...
Napisał(a)
i nie dawaj tam surowych jaj i bedzie ok
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
Polecane artykuły