SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

dlaczego świeże pieczywo jest niezdrowe?

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3295

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 44 Wiek 36 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 863
Przyznam, że ostatnio mnie ta kwestia zaciekawiła. Wciąż jest powtarzane, że czerstwe pieczywo jest zdrowsze, ale absolutnie nigdzie nie mogłam znaleźć informacji, dlaczego tak jest. Czy to może tylko taki frazes, nie mający jednak wiele wspólnego z rzeczywistością?

A pytam z konkretnego powodu: co jakiś czas lubię sobie przegryźć kromkę razowca odświeżaną w mikrofali - niby już czerstwe, ale po podgrzaniu ciepłe i miękkie (ew. twarde i chrupiące, zależy, jak długo podgrzewane). Tylko czy właściwości takiego chlebka odpowiadają pieczywu świeżemu, czy czerstwemu?

Mother north - how can they sleep while their beds are burning?

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 95 Napisanych postów 16770 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 68752
wiem ze czerstwe bardziej jest sycace
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

jakis wspomagacz do zrzucenia kilku kg

Następny temat

picie podczas treningu

WHEY premium