bo ja smaze piers 200g na 5lykach stolowych oliwa z oliwek i puzniej ta piers polewam tluszczem z patelni i wcinam???
...
Napisał(a)
Siemka mam pytanie odnosnie smarzenia na patelni jak to robicie
bo ja smaze piers 200g na 5lykach stolowych oliwa z oliwek i puzniej ta piers polewam tluszczem z patelni i wcinam???
bo ja smaze piers 200g na 5lykach stolowych oliwa z oliwek i puzniej ta piers polewam tluszczem z patelni i wcinam???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Pytasz się jak smażyc czy jak my smazymy? Ja kroje pierś i wrzucam na patelnie teflonową 5min i gotowe , a potem wyjmuje i polewam oliwą. Na oliwie nie powinno się smażyc bo wydziela szkodliwe związki,jeśli już możliwie najkrócej , ale lepiej zainwestuj w teflon. możesz też smażyc na Pamie , oleju o niskiej zawartości tłuszczu , wpiusz w wyszukiwarke sfd i poczytaj o nim jesli chcesz.
...
Napisał(a)
jak juz smaze to na odrobinie smalcu, doslownie na 2 gramach;p i oczywiscie na teflonie
Polecane artykuły