SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Olimp - 80 Egg Protein jako dodatek do np. omleta

temat działu:

NUTRIFARM&OLIMP

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1836

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
co omowilismy juz wyzej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 66 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1775
Mam taki izolat serwatkowy z Ultimate nutrition dokładnie jest to prostar Whey protein na którym jest napisane że można dodawać do wypieków: ciast, naleśników, itp. i podaje to producent więc sam już nie wiem jak to jest z tą denaturacją, może denaturacja dotyczy ale jakiś bardzo wysokich temp. i białka długo poddawanemu tej temp. a taki omlet to chyba nie jest aż tak wysoka temp. i pieczenie omleta trwa chwilę...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 2058 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 33403
to białko z ultimate to taki chwyt marketingowy wszyscy robia "wypieki" z normalnego białka i jakoś nic sie nie dzieje

"These are the people who always know a guy who knew a guy, who took steroids and his head exploded."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
sciecie bialka nastepuje cos w okolicy 43 C
oczywiscie nie jest to jedyny sposob - kwasy zoladkowe robia z bialkiem dokladnie to samo i jakos sie wchlania

smacznego :D
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

27 CZERWCA STRZAŁKA I GŁUCHY W RZESZOWIE

Następny temat

czy Allli to to samo co chitosan?

WHEY premium