...
Napisał(a)
Mam taki izolat serwatkowy z Ultimate nutrition dokładnie jest to prostar Whey protein na którym jest napisane że można dodawać do wypieków: ciast, naleśników, itp. i podaje to producent więc sam już nie wiem jak to jest z tą denaturacją, może denaturacja dotyczy ale jakiś bardzo wysokich temp. i białka długo poddawanemu tej temp. a taki omlet to chyba nie jest aż tak wysoka temp. i pieczenie omleta trwa chwilę...
...
Napisał(a)
to białko z ultimate to taki chwyt marketingowy wszyscy robia "wypieki" z normalnego białka i jakoś nic sie nie dzieje
"These are the people who always know a guy who knew a guy, who took steroids and his head exploded."
...
Napisał(a)
sciecie bialka nastepuje cos w okolicy 43 C
oczywiscie nie jest to jedyny sposob - kwasy zoladkowe robia z bialkiem dokladnie to samo i jakos sie wchlania
smacznego :D
oczywiscie nie jest to jedyny sposob - kwasy zoladkowe robia z bialkiem dokladnie to samo i jakos sie wchlania
smacznego :D
Poprzedni temat
27 CZERWCA STRZAŁKA I GŁUCHY W RZESZOWIE
Następny temat
czy Allli to to samo co chitosan?
Polecane artykuły