Szacuny
8
Napisanych postów
680
Wiek
42 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
10203
Hej,
Co stosujecie do kurczaka/mięsa pieczonego/smażonego, by nie było przesadnie napakowane cukrem a dawało pikantny, dobry smak.
ps/ Naszło mnie strasznie na taki sos, gdyż w ręce wpadło mi stare nagranie Ronniego Coleman'a i polewał sobie ciągle czymś a'la ketchup kuraka. No i teraz za mną chodzi :)
Szacuny
24
Napisanych postów
3962
Wiek
32 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
51046
coś jak ketchup
a czemu nie ketchup?
dobry smak to zrób sam o takim smaku jaki Ci odpowiada
np. podsmaż cebulkę, dodaj zmiksowanych pomidorów [np z puszki] + zioła, przyprawy czosnek, papryka, wygotuj aż woda odparuje a mieszanina zgęstnieje i masz mega prosty sos