SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Jak przygotować kuraka lub rybę prosze o szybką krótką pomoc

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1561

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 429 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 2159
Jak przygotować kuraka i np rybe mintaja jeżeli nie może być smażenie ? może ktoś wytłumaczyć? nie mam zielonego pojęcia o gotowaniu. grill albo pieczenie słyszałem ale jak ;D?
obiad po i przed treningiem nie może być tłusty czyli smażony czyli jak.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 251 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 8006
Ja proponuje kuraka ugotować. Gotujesz wódę możesz ja trochę posolić dodać czosnku jak się zagotuje wrzucasz pierś gotujesz 10-15 min az nie będzie czerwona po przekrojeniu
Jak się zagotuje możesz pokroić w kostkę trochę przypraw do tego ryz i danie gotowe
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 95 Napisanych postów 16770 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 68752
doprawiasz na rozgrzany teflon i smazysz bez tluszczu potem podlewasz troche woda dusiz az do odparowania i juz gites
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 461 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 4208
Ewentualnie możesz udusić, a żeby nie był zbyt suchy, to:

- kładziesz pierś na sreberko
- nalewasz mniej więcej do połowy sreberka wody
- zawijasz
- kładziesz na patelni z wodą - żeby nie przywarło
- i dusisz - gwarancja soczystości

Jeżeli pomogłem, to wspomóż sogiem:D

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 430 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
kurczak
1 doprawiasz wrzucasz na grill podobnie z rybą
2 doprawiasz wrzucasz na teflon i smażysz bez tłuszczu podobnie z rybą
3 doprawiasz dajesz na parę na 15 -20 min podobnie z rybą
4 gotujesz w małej ilości wody możesz robić sos z wywaru i przecieru i czego tam lubisz
5 doprawiasz zawijasz w folie pieczesz z 20min podobnie z rybą

ryby nie polecam gotowac w wodzie syf

jeśli będziesz smażył bez tłuszczu nie przypalisz będzie ok

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 429 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 2159
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

ARTYKUŁ - Witaminy, po co są nam potrzebne ?

Następny temat

Moja pierwsza dieta. [ekomorfik]

WHEY premium