SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

grill elektryczny a smażenie

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 25005

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 430 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
dokładnie

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Wiek 31 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 3
Z tego co ja wiem, to podobno chodzi tu o jakość i długość przekazywania ciepła z urządzenia do mięsa. Np na grillu elektrycznym czy na patelni jest to bardzo szybki proces, natomiast jak się grilluje na steakrocku ( kamień z lawy wulkanicznej) to odbywa się wolniej, przez co mięso jest soczyste i smaczne :)
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Masować czy redukować?

Następny temat

TA DIETA MUSI BYĆ JUZ DOBRA! EKSPERCI ZAJŻYJCIE

WHEY premium