Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
zależy jaka to cześć wołowiny ale gotować musisz obawiam się ponad godzine, aby była miękka
przed pieczeniem obsmaż ją zrobi się szybciej, zajrzyj do działu kuchnia powinieneś coś znaleźć
przed pieczeniem obsmaż ją zrobi się szybciej, zajrzyj do działu kuchnia powinieneś coś znaleźć
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
ja robie duszona. miekka staje sie po okolo 30mminutach. wlewasz do garnka niewiele wody. tak +- na centymetr. czekasz az zawrze i wrzucasz mieso. dusisz na mlym ogniu pod krzykryciem. pozdrawiam
aha, mieso musi byc pokrojone w niewielkia kostke
Zmieniony przez - Pelargonia w dniu 2009-10-01 15:34:37
aha, mieso musi byc pokrojone w niewielkia kostke
Zmieniony przez - Pelargonia w dniu 2009-10-01 15:34:37
Polecane artykuły