SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

pytanie o wołowine

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 2847

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 161 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1223
Ile czasu piec/gotować 200g porcje wołowiny?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 431 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
zależy jaka to cześć wołowiny ale gotować musisz obawiam się ponad godzine, aby była miękka
przed pieczeniem obsmaż ją zrobi się szybciej, zajrzyj do działu kuchnia powinieneś coś znaleźć

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 68 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1897
ja robie duszona. miekka staje sie po okolo 30mminutach. wlewasz do garnka niewiele wody. tak +- na centymetr. czekasz az zawrze i wrzucasz mieso. dusisz na mlym ogniu pod krzykryciem. pozdrawiam

aha, mieso musi byc pokrojone w niewielkia kostke

Zmieniony przez - Pelargonia w dniu 2009-10-01 15:34:37
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Bede na tym rosl?

Następny temat

Dieta na mase

WHEY premium