...
Napisał(a)
a ten mietek to twardy miesien zapewni? na koncu chce usztywnic zdobyta mase wlasnie propem i winem.
...
Napisał(a)
Mietka przeważnie sie wrzuca do ubicia zdobytej masy !!! Sam sobie rozkmić oma ciągnie wode bujuje mokra mase typowa masówke !!! Wino używane jest do cykli typowo rzezbiących albo dla poczatkujacych !!! Ale jak juz ruszasz omke to ja bym ja brał oczywiście z mieczysławem POLSKIM
...
Napisał(a)
fryzjerr: odkąd się wrzuca metę żeby poprawić gęstość??
==ON:D:D:D==
...
Napisał(a)
co to za spec z dvpy??
Zmieniony przez - yogidogi w dniu 2009-11-04 13:33:36
Zmieniony przez - yogidogi w dniu 2009-11-04 13:33:36
moderator na www.polskikoks.pl i www.metka.pl od 21.02.2010 OFFFF :((( w kwietniu kolejna ;DD
...
Napisał(a)
No widzie że chyba nie wszyscy z was przeczytali cały post!!! Z tego co widze i potrafie czytać to kolega w pytaniu Cel cyklu wpisał MASA!!! A wiec raczej mietkiem sie bardziej zmasuje niż winem ! No chyba ze macie inne odczucia!!! To powodzenia fachowcy yogidogi i wsk01
...
Napisał(a)
jakbym chcial sama mase, to zaczalbym jesc slodycze z kielbaska. chyba logiczne jest to, ze masa, ale w miare rzezbiona, a nie zalanie fatem. brales kiedys mietka? wino dla poczatkujacych? ciekawie piszesz. tak jak kolega pisze, dieta to podstawa, a pozniej odpowiednio dobrane srodki
Polecane artykuły