...
Napisał(a)
[...]co tak naprawde sprawia, iz wpc/wpi olimpu (olimp przykładowo, akurat mam na stanie) w kwestii rozpuszczalnosci, konsystencji i smaku - wypada gorzej...
Faf, tego właśnie chcialem/chcielibysmy się od Ciebie dowiedzieć; jak "przodownika" działu- bo zapewne jest więcej takich osób; ale raczej bez odchodzenia od wytyczonego "programu" czyli omawianego produktu; tzn. ostrowii, czy to z białkiem Olimpu- wiem bowiem,ze w omawianych parametrach i tak sprawuje sie o niebo lepiej od Ostrowi, a jesli - jak mówisz- może tym bardziej na bialku o ktorym tak bardzo piszesz pochlebiająco... może to nawet lepiej, wykaże byc może rożnice z wiekszą wyrazistości i bardziej bezstronnie...
przyjmijmy więc, ze bialko
whey revolutions to białko A
a ostrowia to białko B
czym więc wytłumaczysz owe b. dużą róznicę- chyba nie tylko tym -wlaściwie marginalnym- udzialem czynników, które do tej pory wymienialś...?
Zmieniony przez - apokalipsa w dniu 2009-10-13 17:12:25
Faf, tego właśnie chcialem/chcielibysmy się od Ciebie dowiedzieć; jak "przodownika" działu- bo zapewne jest więcej takich osób; ale raczej bez odchodzenia od wytyczonego "programu" czyli omawianego produktu; tzn. ostrowii, czy to z białkiem Olimpu- wiem bowiem,ze w omawianych parametrach i tak sprawuje sie o niebo lepiej od Ostrowi, a jesli - jak mówisz- może tym bardziej na bialku o ktorym tak bardzo piszesz pochlebiająco... może to nawet lepiej, wykaże byc może rożnice z wiekszą wyrazistości i bardziej bezstronnie...
przyjmijmy więc, ze bialko
whey revolutions to białko A
a ostrowia to białko B
czym więc wytłumaczysz owe b. dużą róznicę- chyba nie tylko tym -wlaściwie marginalnym- udzialem czynników, które do tej pory wymienialś...?
Zmieniony przez - apokalipsa w dniu 2009-10-13 17:12:25
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
https://www.facebook.com/FilmyKtoreZmieniajaZycie/photos/a.1433936366899118.1073741828.1433433930282695/1434660943493327/?type=1&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=845830128789824&set=a.163427777030066.27088.100000885337703&type=1&theater
...
Napisał(a)
apokalipsa - umknęla mojej uwadze Twoja wypowiedź w tym temacie. Teraz ją doczytalem, ale... nie wiem czy dobrze rozumiem
mam wytlumaczyc dlaczego bialko A rozpuszcza się lepiej niz bialko B?
przyznam, ze nie umiem odpowiedziec wyczerpująco na to pytanie, faktem natomiast jest, ze niektóre bialka rozpuszczaja się lepiej inne gorzej. "Uzdatniona" ostrowia (Łowickie), rozpuszcza się i smakuje wg relacji userów - o niebo lepiej niz produkt bazowy (zwykla ostrowia).
Zmieniony przez - faftaq w dniu 2009-10-18 00:56:27
mam wytlumaczyc dlaczego bialko A rozpuszcza się lepiej niz bialko B?
przyznam, ze nie umiem odpowiedziec wyczerpująco na to pytanie, faktem natomiast jest, ze niektóre bialka rozpuszczaja się lepiej inne gorzej. "Uzdatniona" ostrowia (Łowickie), rozpuszcza się i smakuje wg relacji userów - o niebo lepiej niz produkt bazowy (zwykla ostrowia).
Zmieniony przez - faftaq w dniu 2009-10-18 00:56:27
Polecane artykuły