Chodzi o smak i rozpuszczalnosć.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Egg to jako jak nazwa mówi,Provit ma w składzie soje.Jajko smaczniejsze tyle ze dłużej wchłanialne...Zalezy co chcesz na tym robic...
...
Napisał(a)
Masa.
Słyszałem ze te egg protein olimpa jest bardzo nie dobre, a miałem juz białko ktore było nie smaczne i słabo rozpuszczalne i juz chyba wiecej nie chce.
Słyszałem ze te egg protein olimpa jest bardzo nie dobre, a miałem juz białko ktore było nie smaczne i słabo rozpuszczalne i juz chyba wiecej nie chce.
...
Napisał(a)
Jaki masz zasob gotowki na białko i jaka gramatura?
p.s akurat białko w prochu wplywu na mase miec nie bedzie.
Zmieniony przez - Skerx w dniu 2009-11-02 18:37:11
p.s akurat białko w prochu wplywu na mase miec nie bedzie.
Zmieniony przez - Skerx w dniu 2009-11-02 18:37:11
Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)
Jedna z bardziej przemądrzałych osób na forum.
...
Napisał(a)
Z olimpowskich celowalbym w protein complex/sp80. A jesli juz, to egg. Provit jest cieniutkie.
Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)
Jedna z bardziej przemądrzałych osób na forum.
Poprzedni temat
STORM+vitalmax mono lepszy + czy sam STORM?
Następny temat
Kreatyna+gainer- jak dawkowac w dni treningowe i poza?
Polecane artykuły