...
Napisał(a)
No więc kupiłem sobie pakowany filet mrożony z tuniola. Nawet fajnie (apetycznie) wyglądał. Kiedy wróciłem do domu poszukałem w necie przepisów. Znalazłem tylko takie, w których się tuńczyka piecze. Walnąłem więc połowę opakowania do piekarnika, posypałem cebulą i polałem oliwą. Problem w tym, że to co mi wyszło nie należało do najsmaczniejszych potraw. Jeśli miałbym to jakoś abstrakcyjnie określić napisałbym: stary, spleśniały but o smaku metalu. Niewiele brakowało i pokonałby drugi raz tą samą drogę, którą trafił do mojego brzucha. Zostało mi jeszcze pół opakowania więc chciałbym spróbować to ugotować. Wie ktoś z czym to się gotuje i jak długo? I czu to w ogóle jest smaczne bądź smaczniejsze od pieczonego?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
jak ugotujesz to go nie przelkniesz pieczony/grilowany lub smazony ale musi byc dobrze doprawiony
...
Napisał(a)
Smażonego nie jem..., grilla nie posiadam, pieczonego nie zjem po raz drugi o.O
Nie wiedziałem, że tuńczyk może być taki obrzydliwy. No dobra to może jak zrobić tuńczyka, żeby smakował jak z puszki? ;P
Nie wiedziałem, że tuńczyk może być taki obrzydliwy. No dobra to może jak zrobić tuńczyka, żeby smakował jak z puszki? ;P
...
Napisał(a)
nie będzie smaczne
posmaruj oliwą i jakimiś ziołami np tymiankiem daj na patelnię i usmaż
delikatnie następnie posól i polej sokiem z cytryny pozdr
posmaruj oliwą i jakimiś ziołami np tymiankiem daj na patelnię i usmaż
delikatnie następnie posól i polej sokiem z cytryny pozdr
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
Yum yum ;D Poświęciłem się i zrobiłem na patelni z oliwą. Kiedy tuniol dostatecznie się rozgrzał rozdziabdziałem go na małe kawałki, obficie posoliłem, popieprzyłem pieprzem cayene i dodałem przyprawy włoskiej (też sporo). Kiedy mięso zmieniło się z czerwonego w zarumienione wrzuciłem na talerz. No i... wyszło całkiem smaczne ;D
...
Napisał(a)
no widzisz kombinuj z ziołami
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
Poprzedni temat
Gdzie mogę iść do lekarza na tzw . "chudość"
Następny temat
Szukam dobrej diety dla 15 latka...
Polecane artykuły