SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Gotowanie Mięsa

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1466

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 2934 Wiek 29 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 25646
Witam, na razie nie mam patelni teflonowej i wpadłem na pomysł żeby gotować kurczaka, dobrym pomysłem było by do gotującej się wody w garnku wsypać pokrojone surowe mięso i torebkę ryżu ( do jednego garnka), i gotować około 30 minut?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51557 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Myślę, że spokojnie możesz w ten sposób gotować. Sam tak robię, żeby nie używać tylu garnków.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 2934 Wiek 29 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 25646
No, to mi z pewnością ułatwi sprawę. Dziękuję za szybką i rzeczową odpowiedź. Oczywiście SoG
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 8678 Wiek 37 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 160898
ja tak robie ale z kurczakiem i makaronem np.

...:::Every Dream Has A Beginning:::...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 430 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
wrzucaj na wrzątek i będzie ok jak ci smakuje

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51557 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
najlepiej gotować na parze, taki jest soczysty. Ja żeby zaoszczedzić czas gotuje na parze dużo tych piersi i zamrażam to już ugotowane, a potem jak gotuje ryż albo makaron, to pod koniec gotowania wrzucam to zamrożone i wszystko szybko i nie traci nic na smaku ;]

W UK widzialem nawet ryż ugotowany zamrożony w sklepach, dla mnie to już przesada, ale jednak jeśi nie traci na wartości przez to zamrażanie, to by miało sens - kilka minut i posiłek gotowy. Wystarczy wrzucic do wody, albo jeszcze lepiej na parę żeby sie nie rozwaliło i to wszystko ;]

Zmieniony przez - BlackCamel w dniu 2009-11-24 08:44:08
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 430 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
musi tracić trochę na smaku i na pewno nie jest pierwszej miękkości ...
chyba raz tak zrobiłem ale nie podchodziło mi

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Za duzo ww ??

Następny temat

DIETA NA MASE PROSZE O OCENE ;)

WHEY premium