S. Ambroziak
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
pytam, bo gdzieś czytałem o tym jak jakiś spec zza granicy pisał że szczyt stężenia to koło 1.30 h od spożycia,ale nie pamiętam już gdzie i o co dokładnie szło..
zdr
zdr
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
...
Napisał(a)
to o czym pisalem to poczatek duzego piku
utrzymuje sie on na wysokim poziomie (dosc plasko) az do czasu wyczerpania zapasow z danej porcji
po 1,5 po uznalbym ze bialko srednio/wolnowchlanianlne ma swoj nizszy (staly i dlugotrwaly) pik
ja i tak ciagle bardzo wysoko cenie kazeine - ale w innych zastosowaniach :D - ale to juz zapewne pamietasz bo powtarzam sie od 'zawsze' :D
utrzymuje sie on na wysokim poziomie (dosc plasko) az do czasu wyczerpania zapasow z danej porcji
po 1,5 po uznalbym ze bialko srednio/wolnowchlanianlne ma swoj nizszy (staly i dlugotrwaly) pik
ja i tak ciagle bardzo wysoko cenie kazeine - ale w innych zastosowaniach :D - ale to juz zapewne pamietasz bo powtarzam sie od 'zawsze' :D
...
Napisał(a)
To by się zgadzało, bo bcaa to też właśnie pierwsze aminokwasy, które pojawiają się w krążeniu - po spożyciu białek.
S. Ambroziak
...
Napisał(a)
nie kojarze pikow poszczegolnych aminokwasow ale duza ilosc badan o ile pamietam bazuje m.i. na leucynie w tej materii
...
Napisał(a)
gitara, dzięki
zdr
zdr
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
...
Napisał(a)
A leucyna... Faktycznie - ta ze wszystkich bcaa najczęściej pojawia się jako przedmiot dociekań naukowców.
S. Ambroziak
Polecane artykuły