Proszę o ocenę diety
7:30
płatki owsiane 50g
3 jaja 180g
orzechy włoskie 20g
oliwa 10ml
jogurt naturalny 50g
B/T/W - 34/44/36
11:00 - wersja 1
łosoś wędzony 100g
szpinak 50g
orzechy nerkowca 25g
B/T/W - 27/20/8
11:00 - wersja 2
tuńczyk 130g
papryka 50g
orzechy nerkowca 25g
B/T/W - 36/12/13
14:00
WPC łowickie 30g
mleko 1,5% 400ml
B/T/W - 37/6/20
16:00 przedtreningowy
pierś kury 150g
makaron razowy 100g
oliwa 20ml
B/T/W - 47/24/70
20:00 - potreningowy
pierś kury 150g
ryż brązowy 100g
oliwa 20ml
B/T/W - 39/24/77
22:00
twaróg półtłusty 150g
oliwa 10ml
pomidor 120g
B/T/W - 30/17/10
W sumie:
B - 214g (2,85g/1kg) = 856 kcal
T - 135g (1,8g/1kg) = 1215 kcal
W - 221g (2,95g/1kg) = 884 kcal
2955 kcal
Zapotrzebowanie: ok. 3250 kcal
Płeć : Mężczyzna
Wiek : 24
Waga : 90
Wzrost : 185
Obwód klatki : 115
Obwód ramienia : 41
Obwód talii : 86
Obwód uda : 61
Obwód łydki : 41
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : 15% (75kg suchej masy)
Aktywność w ciągu dnia : studia + praca siedząca
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : siłownia 3 x tyg + hiit 3 x tyg
Odżywianie : wcześniej średnio trzymana dieta masowa
Cel : redukcja do 8 - 10 % bf
Ograniczenia żywieniowe : brak
Stan zdrowia : Bardzo dobry
Preferowane formy aktywności fizycznej : siłownia + bieganie
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : Olimp TSE, na później JET FUEL
The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow...