Szacuny
0
Napisanych postów
58
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
4371
witam, robie kurczaka w piekarniku w kawalkach cos w stylu chicken nuggets z przepisu sfd z reguly na kilka posilkow. Zazwyczaj nastepnego dnia koncze kurczaka, ktory jest juz suchy do tego stopnia ze nie dam rady go przezuwac
Pytanie do Was
czego uzyc zeby zmiekczyc tego kurczaka? jakis sos albo polewa. JESTEM NA LOW CARB!!! wiec jakies wysokoweglowodanowe specyfiki odpadaja..
Szacuny
15
Napisanych postów
1551
Wiek
32 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
8809
Taki do pieczenia. Ew. pojemnik próżniowy. Mikrofalówka powoduje drgania cząsteczek wody i szybkie parowanie (dzięki czemu uzyskujemy efekt cieplny), a w zamkniętej przestrzeni woda ta nie bedzie miała gdzie "uciec" i uzyskamy efekt gotowania na parze.