Here we stand or here we fall, history won't care at all...
...
Napisał(a)
najkorzystniej połaczyc chyba jednak. z przewagą serwatki oczywiście
...
Napisał(a)
mozna dodać. Ale kazeina jest ogólnodo stepną frakcją białkową (twaróg, nabiał generalnie), wymagającą wręcz zerowej obróbki kulinarnej (w przeciwieństwie do mięsa czy jaj).
tak więc jak mnie najdzie - idę do spozywczaka.
tak więc jak mnie najdzie - idę do spozywczaka.
...
Napisał(a)
dobrze masz ;)
jak pisalem na poprzednich stronach - kazeina na mnie dziala swietnie - ale nabial w postaci twarogow juz nie ;(
jak pisalem na poprzednich stronach - kazeina na mnie dziala swietnie - ale nabial w postaci twarogow juz nie ;(
...
Napisał(a)
w zasadzie trudno to wyjasnic
moze uczulenie na jakąs frakcję kazeinową (jest ich chyba około 20).
moze uczulenie na jakąs frakcję kazeinową (jest ich chyba około 20).
...
Napisał(a)
probowalem dociec, ale w zwiazku z tym iz trudno byloby to wprawadzic i tak w zycie
dalem sobie spokoj ...
dalem sobie spokoj ...
...
Napisał(a)
a z ciekawosci zapytam: masz tak po twarogach wszelkiego typu?
po tzw ziarnistych serkach (cottage chease) - również?
pytam bo często jakość twarogów typu klinek / krajanka jest tragiczna, mozliwe ze podczas nieudolnej obróbki w/w producenci coś zanidbują/pomijają i stąd ewentualne problemy.
Zmieniony przez - faftaq w dniu 2010-05-19 09:38:33
po tzw ziarnistych serkach (cottage chease) - również?
pytam bo często jakość twarogów typu klinek / krajanka jest tragiczna, mozliwe ze podczas nieudolnej obróbki w/w producenci coś zanidbują/pomijają i stąd ewentualne problemy.
Zmieniony przez - faftaq w dniu 2010-05-19 09:38:33
...
Napisał(a)
przyznam sie szczerze ze ze wzgledu na problemu skorne (dosc niesympatyczne)
zaprzestalem dosc dawno eksperymenty
jednak od czasu do czasu jak wciagne cottage cheese nic sie nie dzieje
widac jakas bariera graniczna u mnie musi byc ...
kostkowego nie ruszam na kilometr - ale pamietam ze gdy poddany obrobce cieplnej - np sernik tez nic sie dzieje
da sie zyc :)
zaprzestalem dosc dawno eksperymenty
jednak od czasu do czasu jak wciagne cottage cheese nic sie nie dzieje
widac jakas bariera graniczna u mnie musi byc ...
kostkowego nie ruszam na kilometr - ale pamietam ze gdy poddany obrobce cieplnej - np sernik tez nic sie dzieje
da sie zyc :)
...
Napisał(a)
podobnie u mnie i zero problemow
poza cm-etrami zapomnialem dodac ;)
Zmieniony przez - Biniu w dniu 2010-05-19 17:06:42
poza cm-etrami zapomnialem dodac ;)
Zmieniony przez - Biniu w dniu 2010-05-19 17:06:42
Poprzedni temat
"SZYBKI" KONKURS - Pudzianowski vs. Kawaguchi?
Następny temat
Białko - czas wymieszania a czas spożycia
Polecane artykuły