...
Napisał(a)
Odpada, do smażenia używaj smalcu, PAMu a do krótkiego możesz oliwy.
Zmieniony przez - _Boston_ w dniu 2010-05-21 19:19:25
Zmieniony przez - _Boston_ w dniu 2010-05-21 19:19:25
Eee... Lubię placki ^^
...
Napisał(a)
O odpowiednio wysokim punkcie dymienia. Np. smalec, olej kokosowy do dluzszego smazenia lub rzepakowy czy oliwa rafinowana do szybkiego. Ew. PAM jezeli nie chcesz spozywac (mozliwe ze utlenionego) tluszczu.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
ew dobra patelnia teflonowa wystarczy
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
a co to Pam????tak czy siak dobrze ze chlopaki na bierzaco dajecie wskazowki bo byloby ciezko..
...
Napisał(a)
bezkaloryczny olej do smażenia
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
PAM to "bezkaloryczny" olej do smażenia - w sprayu:
https://sklep.sfd.pl/Z_pozostalych_firm..._Bezkaloryczny_olej_do_smażenia-opis914.html
Ja natomiast polecam do smażenia, duszenia w piekarniku olej ryżowy. Wysoki punkt dymienia - 230 st. C - dobra zawartość nienasyconych kwasów tłuszczowych. Piękna sprawa.
https://sklep.sfd.pl/Z_pozostalych_firm..._Bezkaloryczny_olej_do_smażenia-opis914.html
Ja natomiast polecam do smażenia, duszenia w piekarniku olej ryżowy. Wysoki punkt dymienia - 230 st. C - dobra zawartość nienasyconych kwasów tłuszczowych. Piękna sprawa.
I am addicted to this game.
Polecane artykuły