Człowiek jest uczniem, ból jego nauczycielem
...
Napisał(a)
a mi kolezanka powiedziała ze to od regionu zalezy ale okolo 180 za ćwierć
...
Napisał(a)
@Tomowolf 30% mięsa znika przy wędzeniu bo mięso to woda i po prostu wyparowuje :) cud
A półtusze są nastrzykiwane specjalną solanką w skład takiej solanki stanowią wielofosforany , azotany i inne podobne środki . Pompowanie mięsa jest tylko zależne od stosowanej technologii i jakości mięsa ( żeby się nie rozwalało )
Czasami jak kupujecie w sklepie schabik to możecie się przyjrzeć takiemu kotletowi i często można zobaczyć malutkie nakłucia od igieł :)
A półtusze są nastrzykiwane specjalną solanką w skład takiej solanki stanowią wielofosforany , azotany i inne podobne środki . Pompowanie mięsa jest tylko zależne od stosowanej technologii i jakości mięsa ( żeby się nie rozwalało )
Czasami jak kupujecie w sklepie schabik to możecie się przyjrzeć takiemu kotletowi i często można zobaczyć malutkie nakłucia od igieł :)
...
Napisał(a)
sliwencja1 zależy czy masz znajomości czy nie
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
hehehe kurde wszędzie te znajomości noooooooo nawet jeśli o mięsko idzie no niee :/
Człowiek jest uczniem, ból jego nauczycielem
...
Napisał(a)
niestety
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
Polecane artykuły