SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Mąka razowa żytnia.

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1630

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 676 Wiek 33 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 112975
Może komuś też się przyda to info.
Czy mąka razowa typ 2000, jak się z niej robi omleta powiedzmy ,3 jajka + 100g tej mąki i to usmażone na patelni teflonowej, jest przyswajalne przez organizm?
Czy taka mąka nie powinna mieć dłuższej obórbki?
Czy może lepiej upiec w piekarniku takie cuś ??

#musicislife

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 4383 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 43252
możesz robić na patelni, będzie ok

pzdr
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6269 Napisanych postów 76019 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754788
Jak najbardziej jest przyswajalne. Omlet w piekarniku moze sie przypalic.

Moderator działu Odżywianie

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

redukcja ukobiety z 70 kilo na 60 - pytanie o spalacz

Następny temat

Tabele Kaloryczne - czy stosujecie w diecie?

WHEY premium