Szacuny
8
Napisanych postów
353
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
19976
Platki kukurydziane maja mnostwo ww ale prostych . Osobiscie odradzam na rzecz owsianych. A jeszcze pytanko : czy te blyskawiczne sa mocno okrojone a jesli tak to czego maja mniej ??
Szacuny
11149
Napisanych postów
51569
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
lukx, te Twoje platki sa z cukrem zdaje sie
a co do kukurydzianych (mowie o nestle) to przeciez sama chemia, otworzcie sobie taka torebke z platkami i zaraz wsadzcie tam nos - to co poczujecie nie ma nic wspolnego z naturalnym zapachem platkow (jakichkolwiek ;])
Szacuny
11
Napisanych postów
2881
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
20969
Popieram Atomica. Płatki górskie są najlepsze. Ja osobiście nie zalewam ich mlekiem, bo nie lubię kożuchów. Zalewam je bulionem. Można wkroić jajka. Przykładowo: 18 dag płatków owsianych górskich, trzy duże jajka na twardo. Zalewamy to bulionem (ugotować dwie kostki w trzech szklankach wody). Czekamy pół godziny i mamy dobrą pożywną papkę (mniej więcej 1000 kcal i nieco ponad 50 g białka).