b: 4, t: 25,9 w: 103,3 kcal: 787,1
2. II Śniadanie: makaron (100g), twaróg chudy (125g)
b: 36,3 t: 3,2 w: 81,8 kcal: 496,8
3. Obiad (przed treningiem): ryż brązowy (100g), pierś z kurczaka (150g), warzywa (250g)
b: 44,2 t: 10,7 w: 110,2 kcal: 649,5
4. Po treningu: banan (150g)
b: 1,5 t: 0,4 w: 35,3 kcal: 142,5
5. Kolacja: chleb żytni pełnoziarnisty (150g), tuńczyk w sosie własnym (150g)
b: 41,6 t: 4,5 w: 80,8 kcal: 499,5
6. Posiłek wieczorny: twaróg chudy (125g), oliwa z oliwek (10ml)
b: 29,7 t: 10,8 w: 5,3 kcal: 236,7
Podsumowanie:
Białko: 191,22g 2,81g/kg
Tłuszcz: 55,35g 0,81g/kg
Węglowodany: 415,69g 6,11g/kg
Kalorie: 2787,25 kcal 40,99 kcal/kg
Koszt: około 500,- na miesiac
Ponadto mam kilka pytań:
1.Jak sie je platki owsiane? tak jak zwykle cornflakes, tzn. dodac mleko i juz, czy trzeba to gotowac?
2.W jakiej formie jesc jajka na sniadanie? Czy moga byc gotowane, czy lepiej wypic na surowo?
3.Jak bede mial wiecej pieniedzy to po treningu moge dorzucic jakies suple. Jak nie mialem diety to kupowalem czasem gainera. Co w tym wypadku? Tez gainer, czy moze bialko lub carbo?
4.Ile (okolo) wazy kromka chleba pelnoziarnistego? Zakladalem ze ok 50g. Ogolnie bede mial problemy z szacowaniem wagi produktow, ktore sa luzem, typu platki czy makaron. Znacie jakies dobre sposoby, poniewaz nie chce kupowac specjalnie w tym celu wagi (np. liczyc jakos na szklanki).
5.Gdzie (i za ile) moge tanio dostac tunczyka oraz oliwe z oliwek (bo to drogie rzeczy sa)