...
Napisał(a)
Jeszcze jeden protip, nie dodawać śmietany bezpośrednio do sosu, tylko najpierw wymieszać z odrobiną sosu, żeby się "ociepliła". Inaczej jest wysokie ryzyko zważenia :d
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
to już sam pod siebie musisz rozłożyć... ja np. zawsze robię więcej aby mieć spokój przez parę dni xD
...
Napisał(a)
Z tej porcji z tematu wychodzi 120gB wiec tak ze 3 razy to trzeba szamać więc stare jecie czy jak, może lepiej deać mniej składnikow.
...
Napisał(a)
Przepyszny gulasz, że tak powiem. Idealnie sprawdza się na ryżu, na diecie np. redukcyjnej. Proponuję dodać więcej pieprzu, aby podkreślić smak pieczarek i kurczaka. Mniaaam! :d
Projekt Masa 2014, czyli KUREK nie zniknie!
http://www.sfd.pl/KUREK_nie_zniknie__masa_zimą_2013_[DT]-t994269.html
[ART] Dlaczego białko to nie magiczny proszek i czemu z kreatyną warto poczekać?
http://www.sfd.pl/[ART]_Dlaczego_białko_to_nie_magiczny_proszek_i_czemu_z_kreatyną_warto_poczekać_-t1004088.html
Poprzedni temat
Domowe dietetyczne desery!
Następny temat
Surówka z kapusty pekińskiej oraz kurczaka [low carb]
Polecane artykuły