SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Kurczak ostro - kwaśny. Zayebisty !

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 43862

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 2032 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 15756
Jeszcze jeden protip, nie dodawać śmietany bezpośrednio do sosu, tylko najpierw wymieszać z odrobiną sosu, żeby się "ociepliła". Inaczej jest wysokie ryzyko zważenia :d
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51562 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
przygotowanie bardzo szybkie, smak git :)
jeśli podczas gotowania wyjdzie Wam sosik za rzadki to dodajcie ciut mąki rozrobionej z wodą i wtedy zgęstnieje :)

ps. robiłem z jogurtem naturalnym







Zmieniony przez - jur9k w dniu 2013-10-27 20:30:48
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 413 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 2746
na ile to porcji zjadasz
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 86 Wiek 13 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 10717
to już sam pod siebie musisz rozłożyć... ja np. zawsze robię więcej aby mieć spokój przez parę dni xD
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 413 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 2746
Z tej porcji z tematu wychodzi 120gB wiec tak ze 3 razy to trzeba szamać więc stare jecie czy jak, może lepiej deać mniej składnikow.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 3294 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 19444
Przepyszny gulasz, że tak powiem. Idealnie sprawdza się na ryżu, na diecie np. redukcyjnej. Proponuję dodać więcej pieprzu, aby podkreślić smak pieczarek i kurczaka. Mniaaam! :d

Projekt Masa 2014, czyli KUREK nie zniknie!
http://www.sfd.pl/KUREK_nie_zniknie__masa_zimą_2013_[DT]-t994269.html

[ART] Dlaczego białko to nie magiczny proszek i czemu z kreatyną warto poczekać?
http://www.sfd.pl/[ART]_Dlaczego_białko_to_nie_magiczny_proszek_i_czemu_z_kreatyną_warto_poczekać_-t1004088.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 11 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 217
Kurczak i sos mega. Ja dodałem troszke bialego wina - pycha ! :)
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Domowe dietetyczne desery!

Następny temat

Surówka z kapusty pekińskiej oraz kurczaka [low carb]

WHEY premium