SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Schabowy? czy moj sposob jest zdrowy

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 2091

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 34 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 812
A wiec juz nie wiem co z tym kurakiem robic nic mi nie zmakuje, dlateo chcialbym sie zapytac, czy gdybym kuraka mocno rozbil obtoczyl w jajku i bulce tartej i usmazyl na oliwie z oliwek wczesniej rozgrzanej to byloby dobre rozwiazanie?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 430 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
nie oliwa nie nadaje się na wys temperatury

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 40 Napisanych postów 6924 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 117946
bez panierki ok, i nie w głębokim tłuszczu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 34 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 812
Czyli podsumowujac panierka (jajko + bulka tarta)odpada tak?
To na czym mam go usmazyc? Normalnie na oleju?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 430 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
teflon zakup i po problemie

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 34 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 812
ok korzystajac z okazji nie bd zakladal nowego tematu i sie zapytam jeszcze czy spaghetti na przedtreningowy to dobry pomysl? Ma on niskie ig.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 40 Napisanych postów 6924 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 117946
spagetti ok, sam kupuje durum i wcinam, do tego mięso i warzywa i jest ok
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 430 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
zobacz w dziale kuchnia Banan chyba zapodał swoją wersję.

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 137 Napisanych postów 4191 Wiek 37 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 44168
Wychodzę z założenia, że jak ktoś jest na masie i już nie może patrzeć na kurczaka pod żadną postacią to można w drodze wyjątku zrobić sobie cziken nagetsy (był przepis w dziale Kuchnia SFD). Dajesz wtedy grubo zmieloną bułkę lub zmielone płatki w ostatecznosci panierkę ze sklepu (najsmaczniejsza opcja). Kiedyś obliczałem, że do spanierowania 200g filetów zużyłem ok 25g panierki nie jest to jakaś wielką ilość. Co do nasiąkania tłuszczem to już zależy od umiejętnosci smażenia.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dieta na mase do oceny

Następny temat

indeks glikemiczny - nieporozumienie

WHEY premium