...
Napisał(a)
A wiec juz nie wiem co z tym kurakiem robic nic mi nie zmakuje, dlateo chcialbym sie zapytac, czy gdybym kuraka mocno rozbil obtoczyl w jajku i bulce tartej i usmazyl na oliwie z oliwek wczesniej rozgrzanej to byloby dobre rozwiazanie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
nie oliwa nie nadaje się na wys temperatury
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
Czyli podsumowujac panierka (jajko + bulka tarta)odpada tak?
To na czym mam go usmazyc? Normalnie na oleju?
To na czym mam go usmazyc? Normalnie na oleju?
...
Napisał(a)
teflon zakup i po problemie
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
ok korzystajac z okazji nie bd zakladal nowego tematu i sie zapytam jeszcze czy spaghetti na przedtreningowy to dobry pomysl? Ma on niskie ig.
...
Napisał(a)
spagetti ok, sam kupuje durum i wcinam, do tego mięso i warzywa i jest ok
...
Napisał(a)
zobacz w dziale kuchnia Banan chyba zapodał swoją wersję.
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
Wychodzę z założenia, że jak ktoś jest na masie i już nie może patrzeć na kurczaka pod żadną postacią to można w drodze wyjątku zrobić sobie cziken nagetsy (był przepis w dziale Kuchnia SFD). Dajesz wtedy grubo zmieloną bułkę lub zmielone płatki w ostatecznosci panierkę ze sklepu (najsmaczniejsza opcja). Kiedyś obliczałem, że do spanierowania 200g filetów zużyłem ok 25g panierki nie jest to jakaś wielką ilość. Co do nasiąkania tłuszczem to już zależy od umiejętnosci smażenia.
Polecane artykuły