SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Bigos pakera

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 5634

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Wiek 41 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 114
Witam.Oto przepis na trochę inny bigos.Składniki na 2 porcje.
Składniki:
- 1 kapusta włoska lub pekińska (około 400g)
- 2 większe filety z piersi kurczaka
- 3 cebule
- 0,5 kg pieczarek
- pomidory z puszki (400g - ok. jedna puszka)
- Vegeta, pieprz do smaku
- chleb pumpernikiel

Przygotowanie:
Kapustę pokrój w cienkie paski i wrzuć do garnka z zimną wodą. Pokrój cebulę i pieczarki i połóż je warstwowo na kapustę (najpierw cebulę potem pieczarki). Oczyszczone filety pokrój w kostkę i połóż na pieczarki.Wszystko posyp obficie Vegetą. Przykryj całość pokrywką i duś przez ok. 30 min. na małym ogniu. Po 30 min. dodaj pomidory i duś kolejne 10 min. Można podawać z kaszą gryczaną lub z pieczywem razowym najlepiej pumpernikiel. Smacznego!
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 27 Napisanych postów 1846 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 34103
Czemu nie napisales ze masz ten przepis z magazynu "Rebel"?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Wiek 41 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 114
Dostałem przepis od kumpla a nie pytałem skąd go ma, więc sorki za niewiedzę.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 348 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 6747
dawaj fotę jakąś

Twoje wymówki są śmieszne.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 3741 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 29543
przepis z Magazynu ,,Rebel"'

wartości odżywcze :

88g białka,65g ww,4g tłuszczu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 118 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 2711
Bigosik gotowy tylko zamieszać głową starego chopa.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 348 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 6747
łokciem lepiej :d

Twoje wymówki są śmieszne.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51557 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
foty daj a po drugie to zaraz dzwonimy po oczy kobry on to nam wymiesza
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 118 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 2711
haha łokciem to chleb pokroi, bo jak bigos bez chleba.

Tylko bez oczy kobry, on juz tyle namieszal, ze pewnie stad ma ta ksywke, a ze o lokciu ktorym kroil nie wspomne
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

MEGA kulturystyczna zapiekanka

Następny temat

Białkowy baton lepszy od SNICKERSA. BEZ PIECZENIA!

WHEY premium