II posiłek - 150 gram cycka gotowanego na bulionie + 100 warzyw na patelnie + 2 łyżki oleju lnianego
III posiłek (przedtreningowy) - 200 gram ryby + około 300 gram pieczonych ziemniaków w mundurkach (około 4 sztuki) + 200 gram surówki warzywnej
IV posiłek - potreningowy - 150 gram cycka gotowanego + 50 gram kaszy gryczanej + 1 pomidor surowy
V posiłek - potreningowy - 150 gram indyka gotowanego na bulionie + 50 gram kaszy gryczanej + 1 pomidor surowy
IV posiłek - 200 gram makreli wędzonej
Płeć: Mężczyzna
Wiek: 21
Waga: 120
Wzrost: 189
Obwód klatki: 125
Obwód ramienia: 46
Obwód talii: 98/99
Obwód uda: 65
Obwód łydki: 46
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 33%(chyba)
Aktywność w ciągu dnia: praca fizyczna
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: raz w tyg pilka nozna 2h, rowerek praktycznie codziennie po 30 min
Odżywianie: kucnia polska,orietalna(kocham ja:D)fast food
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: zdrowy
Preferowane formy aktywności fizycznej: 4/5 razy w tyg po 1,5/2h
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: fat burner,l-karnityna
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: tak
Stosowane wcześniej diety: brak