Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
polecam jajecznicę
...
Napisał(a)
zgadza się każdy ma inne upodobania
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
modzie - a to prawd a zgotowaniem jajek że im dłużej się je gotuje tym więcej czegośtam-siarki się robi? :P
:)
...
Napisał(a)
zielonkawość jajka jest spowodowana rekacją siarki z żelazem nie powinniśmy długo gotowac jajek stają się gorzej strawne i zachodzą straty witamin
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
my mówimy tutaj o niekorzyści kolega wczesniej takie wymienił a forma imo jaką lubisz
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
Na polmiekko bialko bedzie najlepiej przyswajalne, ale to szczegol.
Moderator działu Odżywianie
Polecane artykuły