SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

wpływ wysokiej temperatury na jedzenie

temat działu:

Dietetyka ogólna

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1877

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 23 Napisanych postów 3528 Wiek 35 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 52768
witam
Chciałem się dowiedzieć jaki ma wpływ wysoka temperatura (pow. 100 stopni) na różne produkty żywnościowe
przede wszystkim takie jak WPC i twaróg
ale również ogólnie na białko, węglowodany i tłuszcze (to wiem). ale jeżeli możecie państwo to napiszcie. będzie troszkę wiedzy również dla innych.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 4 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 29
Jak zachowują się niektóre produkty żywnościowe przy określonej obróbce kulinarnej po części prezentuje ten artykuł: https://www.sfd.pl/Jak_chronić_witaminy_-t643487.html O tym co natomiast dzieje się z tłuszczem można też poczytać tutaj: http://www.dobrydietetyk.pl/czytelnia/73/unikaj_smazenia/ 
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jaka Dieta do wzrostu ??

Następny temat

Alkohol

WHEY premium