Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
obniż ilość białka trochę i zacznij jeść sporoe ilości warzyw
...
Napisał(a)
spokojnie dużo wody i zobaczysz różnicę powoli
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
mam nadzieje..
bo i tak pilem zawsze duzo wody, wiec widze czas na te warzywa...
Zmieniony przez - mx510 w dniu 2010-10-21 22:10:30
bo i tak pilem zawsze duzo wody, wiec widze czas na te warzywa...
Zmieniony przez - mx510 w dniu 2010-10-21 22:10:30
...
Napisał(a)
Spokojnie, wal wody ile wejdzie. Do tego warzywa i po 2 dniach będziesz miał spokoj. P.S. np. kawa też zakwasza
...
Napisał(a)
No nie wiem czy spokojnie.. od paru dni tak sie slabo czuje ze nie wiem, w dodatku boli mnie glowa, oczy, szybciej sie mecze, moglbym jeszcze pare wymienic tych objawow..
Kawy na szczescie nie pije.
czyli zeby być pewnym, odkwaszają tylko te wymienione rzeczy czy wszystkie warzywa i owoce? np buraki, fasola, salata, groch, banany, jablka, pomarancze, gejfruty
i czy w moim przypadku nie ma znaczenia o jakiej porze zjem warzywa/owoce? na noc np jablko czy buraki? nie bedzie problemu?
Zmieniony przez - avert w dniu 2010-10-21 22:48:59
Kawy na szczescie nie pije.
czyli zeby być pewnym, odkwaszają tylko te wymienione rzeczy czy wszystkie warzywa i owoce? np buraki, fasola, salata, groch, banany, jablka, pomarancze, gejfruty
i czy w moim przypadku nie ma znaczenia o jakiej porze zjem warzywa/owoce? na noc np jablko czy buraki? nie bedzie problemu?
Zmieniony przez - avert w dniu 2010-10-21 22:48:59
...
Napisał(a)
avert, sporo tabel w sieci mozna znalezc nt produktow zakwaszających/alkalizujacych, posuzkaj o zobacz co najkorzystniej wychodzi - szpinak i rodzynki mają dość dużą "moc" alkalizującą
...
Napisał(a)
by zachować równowagę kwasowo-zasadową w naszym organizmie,
spożywając 100 g ryżu oraz 100 gram piersi kurczaka odkwaszamy nasz organizm poprzez spożycie 200 g pomidorów oraz 200 g jabłek,
100 g makaronu i 100 g wołowiny poprzez 100 g buraków i 150 g pomidorów,
100 g płatków owsianych i 100 g jajek poprzez 200 gram pomidorów oraz 150 g ogórków.
Produkty kwasotwórcze:
kasza jęczmienna ,
płatki owsiane,
ryż,
makaron,
mięso wieprzowe,
mięso wołowe,
jaja,
ser tylżycki.
Produkty alkalizujące:
mleko,
buraki,
ziemniaki,
marchew,
pomidory,
sałata,
ogórki,
kapusta,
czarne porzeczki,
wiśnie,
gruszki,
truskawki.
spożywając 100 g ryżu oraz 100 gram piersi kurczaka odkwaszamy nasz organizm poprzez spożycie 200 g pomidorów oraz 200 g jabłek,
100 g makaronu i 100 g wołowiny poprzez 100 g buraków i 150 g pomidorów,
100 g płatków owsianych i 100 g jajek poprzez 200 gram pomidorów oraz 150 g ogórków.
Produkty kwasotwórcze:
kasza jęczmienna ,
płatki owsiane,
ryż,
makaron,
mięso wieprzowe,
mięso wołowe,
jaja,
ser tylżycki.
Produkty alkalizujące:
mleko,
buraki,
ziemniaki,
marchew,
pomidory,
sałata,
ogórki,
kapusta,
czarne porzeczki,
wiśnie,
gruszki,
truskawki.
Polecane artykuły