Wklejam moją dietę:
1. Posiłek
Jajka-2
owsiane-100g
pomidor
łyżeczka oliwy z oliwek
węglowodany-70
białka-22
tłuszcze-13
2. Posiłek
Kurak (150g) + oliwa z oliwek(3 łyżki płaskie) + surówka kapusta+marchew
białka 32,5
tłuszcze-39
3. Posiłek
Kura/wołowina(150g) + oliwa z oliwek(2 łyżki płaskie)
jakieś warzywa (papryka,ogórek,brokuły)
białko 32,5
tłuszcze-26
4. Posiłek
Kurak(150g)+ryż brązowy(100g)
węglowodany-79
białka-32,5
tutaj jest trening
5. Posiłek
kurak/wołowina(150) + biały ryż(100)
węglowodany-79
białka-32,5
6. Posiłek
Serek wiejski lekki 200g, oliwa z oliwek(1 płaska łyżka) i jakieś warzywko
BIAŁKO-250
TŁUSZCZE-83
WĘGLOWODANY 207,5
Pokryte:
Białka-190
węglowodany-228
tłuszcze-91
Pierwsze moje zapytanie to skąd wziąć te dodatkowe 60g białka?
Drugie to czy takie minimalne różnice, większe lub mniejsze w ilości tłuszczy/węglowodanów mają jakiś znaczący wpływ?
Trzecie to czym mogę zastąpić kuraka. Wychodzi na to, że dziennie żarł bym około pół kilograma a przy dzisiejszych cenach mogę zbankrutować. Czekam na uwagi z waszej strony, pozdrawiam!
Zmieniony przez - Lads w dniu 2010-10-25 23:54:23