maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam
...
Napisał(a)
swietny przepis wlasnie robie
...
Napisał(a)
zrobilem pierwszy raz
smakuje wysmienicie
bede robil czesto
nigdy mi tak tunczyk nie smakowal
w zasadzie to go prawie nie czuc
smakuje wysmienicie
bede robil czesto
nigdy mi tak tunczyk nie smakowal
w zasadzie to go prawie nie czuc
http://www.sfd.pl/SAPPHIREEX-t807051.html zdiecia strona: 1,4,6,7,9,10,11,12,13,14,15,18,21,21,25
...
Napisał(a)
Jak nienawidziłem tuńczyka, tak pokochałem go na nowo , super przepis, będę wcinać codziennie
Ktoś ma może jakiś pomysł jak obracać te placki podczas smażenia, bo strasznie mi się rozwalają i nie mam pomysłu jak temu zapobiec ;)
Zmieniony przez - Misiek_masownik w dniu 2012-10-15 13:20:53
Ktoś ma może jakiś pomysł jak obracać te placki podczas smażenia, bo strasznie mi się rozwalają i nie mam pomysłu jak temu zapobiec ;)
Zmieniony przez - Misiek_masownik w dniu 2012-10-15 13:20:53
...
Napisał(a)
masa wyszła mi za sucha, dodałam trochę szpinaku, ale nadal za sucha. Co można dodać, jeszcze jedno jajko? Dzięki.
...
Napisał(a)
Dzięki. Mnie się też rozwalają. Chyba trzeba po prostu robić mini-placki na jeden ząb, wtedy da się przewrócić.:) Tak czy siak, w smaku dobre :)
...
Napisał(a)
Kilka razy zrobisz i dojdziesz do wprawy. Moja technika jest taka, że placuszki są małe, a przewracam je za pomocą łyżki. Tak wychodzą mi zawsze ;)
...
Napisał(a)
Będę ćwiczyć :) a przepis naprawdę dobra, sycąca opcja - dopiero po 6h (!) byłam naprawdę głodna
...
Napisał(a)
Robiłem dzisiaj te placki.
Plusy: są smaczne i wartościowe.
Minusy: smażenie zajmuje dużo czasu i śmierdzi w całej chacie.
Plusy: są smaczne i wartościowe.
Minusy: smażenie zajmuje dużo czasu i śmierdzi w całej chacie.
...
Napisał(a)
Również stosuję ten przepis na placuszki. Przepis był w takim starym czasopiśmie "Muscle" z 2003 tam nazywały się placki Brzóski chyba o Pawła chodziło bo był o nim artykuł Placki wymiatają :D
Polecane artykuły