SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Pytaanie:)(fasola, gryka) proszę o odpowiedź!!

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 923

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 66 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 3604
Witam:)
proszę mi powiedzieć jak to jest.. na opakowaniu np. fasoli (jaś) mam podane wartości: B- 30 g W - 50 g na 100 g. I teraz pytanie czy na 100 suchego produktu czy gotowanego już? ( dosyć ważne ponieważ zwiększa ona swoją masę dwukrotnie po ugotowaniu czyli ze 100 robi nam się 200) :)
drugie pytanie: przy mojej masie ( tj 60 kg) zapotrzebowanie nie jest wielkie - ok 120 g białka, 300 węgli itd.
a patrząc na wartości jakie mi daje np. fasola i kasza gryczana nie jest problemem osiągnięcie tych potrzeb.
Nie mam zamiaru się tylko tym żywić :) ale zastanawia mnie czy nie zacząć bazować na tym?
( nie piszę tu o mięsie i innych produktach itp. bo ich jedzenie jest oczywiste:) )
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 274 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 113725
zawsze liczy sie produkt przed obróbka
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 430 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
produkty zbożowe miesa ryby wszytsko ważymy przed obróbką

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

.Plan treningow

Następny temat

Rowerek odzywki silownia - redukcja tluszczu pytanie

WHEY premium