http://img593.imageshack.us/i/sfd.jpg/
Dorzucam rozpiskę mojej diety masowej:
6.45 - jajecznica z 3 jaj,1/2cebuli, 1/3pomidora, płatki owsiane górskie 50g, szklanka mleka, 2x chleb pełnoziarnisty
9.40 - 2xchleb pełnoziarnisty, 2 plastry sera żółtego, ok.125g piersi z kurczaka
12 - 2xchleb pełnoziarnisty, 2 plastry sera żółtego, ok.125g piersi z kurczaka, marchew, olej lniany 10g
15 - ok.125g piersi z kurczaka, ryż biały 100g, marchew, 150g twarożka półtłustego
16 - trening
18.30 ok.125g piersi z kurczaka, kasza gryczana 100g, marchew, 150g twarożka półtłustego
21 - 300g twarożka półtłustego, oliwa z oliwek 10g
czasami po treningu dojdzie jakiś jogurt, jabłko lub szklanka mleka
i teraz parę pytań:
1.czy w czasie redukcji powinienem zwiększyć ilość aerobów lub interwałów?
2.czy połowa marca(skończę wtedy cykl) to nie za późno za branie się za redukcję, (chce zdążyć na mniej więcej czerwiec z gotową sylwetką)?
3.czy odpowiednio dobrałem proporcję diety(masówka +500 zapotrzebowania, redukcja -500 zapotrzebowania)
4.mile widziane wszelkie rady bo wiem, że z pewnością wiecie więcej ode mnie
4.mile widziane również korekty diety, bo zdaję sobie sprawę, że z pewnością jest coś co mógłbym poprawić
Pozdrawiam