Mam coś dołożyć aby było 100g, czy jeść te 70?
...
Napisał(a)
Zawsze waże pierś z kurczaka bez skóry przed ugotowaniem. Odliczam 100g rzecz jasna. Po ugotowaniu a już niecałe 70g. Czy tak ma być i wszystko jest ok, czemu aż tak bardzo spadła waga?
Mam coś dołożyć aby było 100g, czy jeść te 70?
Mam coś dołożyć aby było 100g, czy jeść te 70?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Nie, ważysz i wliczasz do diety produkty przed obróbką
https://www.sfd.pl/pitbull61__DT__droga_do_startu_w_MPJiW_2020_start_masy,_str_15-t1172367-s61.html#post-19106389
Aby zwyciężać, trzeba być i lwem i lisem...
...
Napisał(a)
Aha rozumiem. Musiałem się spytać, bo się przeraziłem jak zważyłem a tu około 68g. Więc wolałem się dopytać. Ok bede wliczał wszystko przed obróbką.
...
Napisał(a)
tak samo płatki ryż itp
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
Wielkie dzięki. Pytałem się bo byłem zdziwiony że aż tak mogło ubyć ze 100g. Wole wiedzieć, bo później żeby nie brakło w BTW takim jaki sobie wyliczyłem.
...
Napisał(a)
Możesz byc spokojny to co ubyło to tylko i wyłącznie woda, skladniki odżywcze zostają takie same
Polecane artykuły