...
Napisał(a)
Proszę o odpowiedż na pytanie czy jest to substancja zdrowa, czy raczej "jedzie" ona na ogólnie pojętej frazie "pierwsze tłoczenie"? Na czym polegają jej mocne strony na tle oliwy z oliwek, oleju słonecznikowego czy też oleju z winogron? Jak "nawigować" w sklepie kiedy przyjdzie do zakupowych decyzji?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
nie bardzo rozumiem pytanie. W zdrowej, zbilansowanej diecie jest miejsce dla oleju rzepakowego, jest on - podobnie jak oliwa z oliwek - źródłem głownie jednonienasyconych kwasów tłuszczowych. Jednak oliwa zawiera szereg innych ciekawych składników. Od oleju słonecznikowego czy z winogrnowego rozni się tym iż ma mniej NNKT z rodziny o6 - których statystyczny polak je zbyt wiele. Kwestia ujecia "zdrowtnosci" danego produktu zywieniowego uzalezniona jest od tego jak wyglada caly jadlospis, jak prodfukt bedzie spozywany i jak obrabiany kulinarnie.
Chcesz zrobić formę do lata? Wejdź: http://potreningu.pl/plany
Polecane artykuły