SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

RYZ

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 3174

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 750 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 9705
hmm otoz ...gdy usmazymy ryz straci on swoje watrosci odzywcze ?

^BARRY^

NO LIMIT FOR P000WER !125p! :D

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51557 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Najlepiej podczas terningu żreć ryz ani nie usmażony ani nie ugotowany, po prostu suchy. W czasie dnia warto sobie raz po raz zjeść garstkę ryżu, między posiłkami. Popijaj dużą ilościa wody bo się zatkasz.Po dwóch tygodniach 4 dni przerwy, bo organizm sie przyzwyczaja. Potem możesz dodać do suchego ryżu mus jabłkowy. Obfitych przyrostów !!!
;0)))
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 1559 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 15619
Gratuluję wszechstronnej wiedzy Tazo ale od pisania głupot jest dział humor. Ryż nie straci wartości odżywczych przez smażenie, może jedynie podnieść się jego indeks glikemiczny. Pytanie tylko na czym i z czym chcesz smażyć ten ryż...

Moderator Odżywianie
...
Napisał(a)
Usunięty przez domer za pkt 4 regulaminu
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 91 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1890
...
Napisał(a)
Usunięty przez Skalar. za pkt 1 regulaminu
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 1777 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 29465
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 121 Wiek 34 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 955
moim zdaniem wszystko co się smaży traci na wartości , dlatego zawsze wybieram opcje gotowania ale może nie mam racji.

W poszukiwaniu mocy !

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 355 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 4254
I tu i tu jest obróbka termiczna.

I to przy gotowaniu raczej tracisz, bo do wody, którą potem odcedzasz, uciekają ci cenne składniki.
Chyba, że gotujesz tak jak Kuskus, czyli w takiej ilości wody, która wsiąknie ryz.

rower-power

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Platki owsiane

Następny temat

Sposób na piersi

WHEY premium