SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

waga mięsa przed i po obróbce

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1561

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 29 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1876
ostatnio przygotowując pierś zważyłem ją przed gotowanie i po. przed ważyła 507gram a po koło 400. teraz nie wiem czy liczyć wagę piersi przed czy po ugotowaniu. jak wy robicie?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 390 Wiek 38 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 6418
było 1000 razy - najpierw uzyj wyszukiwarki

wiadomo że będzie ważyć mniej po obróbce termicznej bo woda z niej ucieka

wszystko wazy sie przed gotowaniem/smażeniem
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dieta na mase - czy dobra ??

Następny temat

Deser!

WHEY premium