2.Wyczytałem ,że jedyny godny uwagi olej lniany musi być produkowany w niskiej temp. do 10 stopni Celcjusza, w innym przypadku traci swe właściwości (i przechowywany w temp. 4-10 stopni czyli w lodówce jedynie) w przeciwnym wypadku traci na wartości.(i powinien być w grubym szkle?)
3.Wywnioskowałem ,że takiego w popularnych marketach nie znajde?
Więc gdzie można się zaopatrzyć w dobry olej lniany z pewnego źródła (poprosze o ceny, i źródła) i zawartość omega3 (ponoć 50% jest ok już, czy można znaleźć z większą zawartością?)(i jak długi jest okres ważnośći bo z tym też problem ponoć?)
4.Fakty stosowania omega3 ( czytałem artykuły na temat działań prozdrowotnych tego tłuszczu jak i istotnej roli w redukcji zbędnego fatu z organizmu? naprawdę jest taki mega wypasiony?)
Dzięki za pomoc , poprosze o pomoc osoby która jest obeznana w temacie.
Zmieniony przez - szary89 w dniu 2011-02-15 17:18:03