Zacznę od tego że po zjedzeniu makaronu ze szpinakiem (moja mama robi za***isty makaron ze szpinakiem) sram na zielono zawsze ten szpinak tak zafarbował moją kupę że srałem na zielono. Jednak jakieś 6 miesięcy temu po zjedzeniu nie srałem na zielono dobre dwa dni a robię klocka 2-3 razy dziennie dopiero po 2 albo 3 dniach nie pamiętam już dokładnie zesrałem się na zielono. I tu moje pytanie czy to możliwe że ten szpinak miałem w sobie aż 3 dni zanim go wysrałem ?? jeśli tak to ****a ile my mamy w sobie tego jedzenia zanim je wydalimy ?
...
Napisał(a)
Witam od jakiś 6 miesięcy nurtuje mnie jedno pytanie ale o tym za chwile najpierw wam coś opowiem.
Zacznę od tego że po zjedzeniu makaronu ze szpinakiem (moja mama robi za***isty makaron ze szpinakiem) sram na zielono zawsze ten szpinak tak zafarbował moją kupę że srałem na zielono. Jednak jakieś 6 miesięcy temu po zjedzeniu nie srałem na zielono dobre dwa dni a robię klocka 2-3 razy dziennie dopiero po 2 albo 3 dniach nie pamiętam już dokładnie zesrałem się na zielono. I tu moje pytanie czy to możliwe że ten szpinak miałem w sobie aż 3 dni zanim go wysrałem ?? jeśli tak to ****a ile my mamy w sobie tego jedzenia zanim je wydalimy ?
Zacznę od tego że po zjedzeniu makaronu ze szpinakiem (moja mama robi za***isty makaron ze szpinakiem) sram na zielono zawsze ten szpinak tak zafarbował moją kupę że srałem na zielono. Jednak jakieś 6 miesięcy temu po zjedzeniu nie srałem na zielono dobre dwa dni a robię klocka 2-3 razy dziennie dopiero po 2 albo 3 dniach nie pamiętam już dokładnie zesrałem się na zielono. I tu moje pytanie czy to możliwe że ten szpinak miałem w sobie aż 3 dni zanim go wysrałem ?? jeśli tak to ****a ile my mamy w sobie tego jedzenia zanim je wydalimy ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Tak kolego możliwe. Zmniejsz ilośc szpinaku w diecie i dawaj mniejsze porcje. Mnie ostatnio po burakach trzymało 4 dni ;)
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
Dzięki sog
"i dawaj mniejsze porcje"
Zmieniony przez - Daniellew w dniu 2011-03-12 14:36:40
"i dawaj mniejsze porcje"
Zmieniony przez - Daniellew w dniu 2011-03-12 14:36:40
...
Napisał(a)
Szpinak? Hehe, widzę chcesz być jak Papaj . W sumie cenne źródło żelaza :)
...
Napisał(a)
źródło żelaza niestety słabe i nijakie co innego witaminy K
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
polecam poczytać jak to jest z tym żelazem w szpinaku.
oraz o kwasie szczawiowym/szczawianach.
pzdr/
oraz o kwasie szczawiowym/szczawianach.
pzdr/
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
Polecane artykuły