SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Pierś z kurczaka + ryż

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1636

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 34 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 981
Witam.
Mam zamiar ugotować pierś z kurczaka(1kg lub 500g) pokrojoną w kostki. Następnie wymieszać z 3 woreczkami ryżu. Mam zamiar te danie robić na mniej więcej 3-4dni.

Teraz nasuwają mi się pytania:
Jaki ryż ?
Jak to przechowywać?
Gdy się je przechowuje to jeść je na zimno czy odgrzewać sobie w piekarniku(nie mam mikrofalówki)?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51563 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
1. najlepiej brązowy chyba że zechcesz to zjeść po treningu wtedy lepszy byłby biały
2. wg mnie w lodówce w jakimś naczyniu pod przykryciem
3. wiadomo cieple zawsze lepsze więc spokojnie możesz odgrzewać w piekarniku
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 430 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
1 moze inne źródła ww
2 zdecydowanie
3 jak lubisz

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 34 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 981
Mam zamiar jeść to jako normalny obiad po powrocie ze szkoły, ponieważ myślę, że będzie to już lepsze niż "domowe zupy mamy" :D
więc wezmę brązowy ryż i za resztę dzięki REVEN

Zmieniony przez - sebaryba w dniu 2011-03-16 21:59:25
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 430 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
ryż parboiled, jaśminowy czy dziki takze nie bedzie zły wyjściem, skoro chcesz sie skupić na ryżu

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 34 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 981
czyli jak widzę to jest ryż biały a z tego co czytałem biały ryż ma więcej ww.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 430 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
Przestań to drobne róznice

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 34 Napisanych postów 437 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1526
Tu nie chodzi co ma więcej ww. Tu chodzi o to że ryż brązowy wchłania się wolniej ale za to dłużej w organizmie masz z niego energię, tzn że dłużej w mięśniach utrzymuje Ci się glikogen.

W przypadku ryżu białego sytuacja jest odwrotna. Dlatego dobrze zjeść go po treningu bo po treningu potrzebujesz od razu ww. żeby zatrzymać katabolizm i żeby mięśnia mogły rosnąć. oczywiście w powiązaniu z białkiem.

Pozdrawiam Rufi
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 34 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 981
no tak tylko że ja jestem na redukcji ;d
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 430 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
nic nie szkodzi liczy sie bilans

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 34 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 981
a ok dzieki
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dieta redukcyjna do oceny/poprawy

Następny temat

lifestyle do oceny

WHEY premium