dieta budowana przy użyciu Dziennika posiłków;
1. 9.00
Płatki ows 150g
Mleko 150ml
Oliwa z oliwek 20g
1jajko
B: 30
T: 37
W: 102
KCAL: 857
2. 12.00
Chleb Shulstad ze słoneczikiem 175g
Polędwica sopocka 100g
Orzechy włoskie 30g
B: 34
T: 41
W: 53
KCAL: 721
3. 15.00
W pracy mam 2przerwy na posiłek, to jest taki "ukryty" który zjem w 3min dlatego taka papka ;)
Płatki owsiane 100g
Twaróg tłusty 100g
Serek Danio 130g
Oliwa z oliwek 13g
B: 36
T: 34
W: 87
KCAL: 804
4. 18.00 - przed T
Makaron W 120g
Pierś kurczaka 100g
B: 34
T: 3
W: 91
KCAL: 535
5. 21.30 - po T
Ryż biały 50g
Pierś kurczaka 100g
B: 36
T: 2
W: 38
KCAL: 321
6. 23.00
Serek wiejski 200g
Oliwa z oliwek
B: 25
T: 19
W: 7
KCAL: 290
ŁĄCZNIE:
B: 194g - 132%
W: 380G - 100%
T: 136G - 80%
[/B]
Nie mam pomysłu jak ew. co gdzie zmienić,
doładować tłuszcze na maxa 40g/posiłek? :P
Dzięki za wszystkie rady i sugeste
p.s.
22 lata
197cm
86kg