Zmieniony przez - Caligula w dniu 2011-04-22 22:50:19
...
Napisał(a)
Zamierzam jutro usmażyć rybę (20 dag z lodem) na smalcu. Czy omega3 zawarte w rybce w czasie smażenia nie ulegną zniszczeniu ? Mogę smażyć bez tłuszczu, ale wtedy wytapia się on z ryby, a chcę by skończył w moim organizmie, nie w zlewie. Smażyć nie zamierzam dłużej niż 10 min.
Zmieniony przez - Caligula w dniu 2011-04-22 22:50:19
Zmieniony przez - Caligula w dniu 2011-04-22 22:50:19
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
dlaczego z lodem ? usmaż 5 min a patelnie wysmaruj smalcem jak już bo to głupota a jak dajesz łososia to wystarczy po 3min na strone
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
Chodziło mi o to, że ryba waży 20 dag z lodem, a utrata składników odżywczych jest tym większa im większa powierzchnia styku.
...
Napisał(a)
omega 3 w rybach to obecnie niezbyt. generalnie te łososie które najczęściej są w sprzedaży (atlantyckie i hodowlane) mają omegi malutkie ilości, dlatego i tak lepiej olej lniany wcinać i suplementować kapsami.
łososie, które mają omegę na dobrym poziomie to np sokaj czy coho.
łososie, które mają omegę na dobrym poziomie to np sokaj czy coho.
Google: Przewodnik po Leangains
wszystko na temat diet przerywanej głodówki.
...
Napisał(a)
Google: Przewodnik po Leangains
wszystko na temat diet przerywanej głodówki.
...
Napisał(a)
w lnianym masz ALA więc konwersja tego do dha i epa jest kiepska zalezy ona jeszcze od przyjmowania n6. Dlatego najlepiej ryby ew tabletki
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
Polecane artykuły