PŁATKI OWSIANE 75 g 9 5,625 45,9 278,85
OLIWA Z OLIWEK 20 ml 0 18,26 0 164,4
KEFIR 200 ml 7,2 3 10,8 100
2 JAJKA 16,25 12,61 0,78 180,7
32,45 39,495 57,48 723,95
2 B T W K
RYŻ BRĄZOWY 50 g 3,55 0,95 38,4 161
OLIWA Z OLIWEK 30 ml 0 27,39 0 246,6
PIERS Z KURCZAKA 150 g 32,25 1,95 0 148,5
POMIDOR / BROKUŁA
35,8 30,29 38,4 556,1
3. B T W K
RYŻ BRĄZOWY 50 g 3,55 0,95 38,4 161
OLIWA Z OLIWEK 30 ml 0 27,39 0 246,6
PIERS Z KURCZAKA 150 g 32,25 1,95 0 148,5
POMIDOR / BROKUŁA
35,8 30,29 38,4 556,1
4. B T W K
RYŻ BRĄZOWY 100 g 7,1 1,9 76,8 322
PIERS Z KURCZAKA 150 g 32,25 1,95 0 148,5
39,35 3,85 76,8 470,5
5. B T W K
RYŻ BRĄZOWY 100 g 7,1 1,9 76,8 322
PIERS Z KURCZAKA 150 g 32,25 1,95 0 148,5
OLIWA Z OLIWEK 10 ml 0 9,13 0 82,2
BANAN 1,3 0,39 30,55 123,5
WPC 100 % porcja 26,2 6,5 7,8 136,7
66,85 19,87 115,15 812,9
6. B T W K
TWARÓG 125 g 21,2 5 3,75 146,28
SEREK GRANI 22 10 4 194
WPC 100 % p 26,2 6,5 7,8 136,7
OLIWA Z OLIWEK 0 18,26 0 164,4
69,4 39,76 15,55 641,38
279,65 163,55 341,78 3760,93
Zmieniony przez - smpoz w dniu 2011-04-26 16:24:33