1 posiłek:
200g jogurtu naturalnego + 60g płatek owsianych + 100g warzyw świeżych (ogórek, pomidor, rzodkiew, sałata lodowa) i protein 80 porcja
2 posiłek:
placki zrobione z 3 białek 1 zółtka jajek i 80g płatek owsianych + 5g oliwy z oliwek/oleju lnianego
3 posiłek:
150g serka wiejskiego/twarogu/tuńczyka i około 150g warzyw
4 posiłek przedtreningowy:
znów te tosty lub 50g ryżu z tuńczykiem + białko serwatkowe
5 posiłek potrenngowy:
100g ryżu + 200g piersi/ryby + surówka (sałata lodowa/kapusta pekińska, pomidor, ogórek, marchew, rzodkiew, papryka czerwona) lub gotowane brokuły + białko serwatkowe
6 posiłek:
100g twarogu + warzywa + 5g oliwy z oliwek/oleju lnianego
Jeśli chodzi o trening to priorytet na plecy 4 razy w tygodniu siłownia: poniedziałek plecy, wtorek klatka, środa interwały+aeroby, czwartek barki, piątek biceps+triceps, sobota interwały+aeroby i w niedziele tabata. Używam bcaa z FA i Active'a przed i po treningu i po posiłku potreningowym witaminy + minerały a na ostatni posiłek omega 3 wrzucam. Dziennie wypijam jakieś 5-6 litrów wody niegazowanej mineralnej, codziennie zielona/miętowa herbata. Czekam na jakieś propozycje i odp na temat ryżu.