SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Straty BTW podczas obróbki termicznej

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 2550

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6263 Napisanych postów 76003 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754688
Wrzuca sie do wrzatku zeby ominac niekorzystne zmiany fizykochemiczne struktury produktu. Sciete bialko na powierzchni np miesa tworzy ochronna warstwe dzieki ktorej mniej witamin i mineralow ulegnie wyplukaniu.

Zmieniony przez - domer w dniu 2011-08-23 14:24:43

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 92 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 473
Aha wiec dzieki wszystkim za odpowiedzi. SOG
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 430 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
Przy okazji obróbka zwiększa strawnośc pokarmu

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dieta na masę jakościową

Następny temat

Ochrona przed katabolizmem.

WHEY premium