SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Jak pryzgotowac piers w diecie redukcyjnej.

temat działu:

Dietetyka sportowa

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 9960

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 481 Wiek 44 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 8138
Rozumiem, że tłuszcz jest ważny ale Anubis nie wierze ze wcinasz fileta i nieodkroisz tych sciegien i tłuszczyku z boku :)
Mówimu o zdrowym tłuszczu a nie o smalcu :P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17701 Napisanych postów 132148 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460637
jak jest mało to nie, również jak nie sterczy to też zostawiam, tylko krew i chrząstki wycinam.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 481 Wiek 44 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 8138
Fuuuj :) ja musze miec czyste miesko :P

No dobra ale chłopaki piszcie przepisy na dania na fredukcji.

ja dziś zrobiłem pomidory bez skórki, papryka w kostke, cebula, troszke wody i to ugotowałem.Wrzuciłem fileta pokrojonego w kostke i ugotowałem całość. Przynajmniej ryz nie był taki suchy.

Czy tak mozna jesc ???
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17701 Napisanych postów 132148 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460637
Mozesz, sporo przepisów masz w dziale kuchnia.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 122 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1197
Nom dokładnie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 47 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 269
Dobrze przypraw .. i patelnia rozgrzana na wodzie przykryta pokrywa
:) chwila moment i gotowe
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 252 Wiek 45 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 6166
Rękaw, do rękawa dodaję suszonej żurawiny... Wychodzi rewelacyjny, delikany filecik :)

Kiedy ktoś jest głupi to nie rozumie świata, kiedy ktoś jest mądry to świat go nie rozumie...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 54
Też przeszedłem na rękaw, robię zapas na 4-5dni. Po godzinnym wypiekaniu zlewam całą wodę z tłuszczem i zostaje sama pierś :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 181 Wiek 48 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 8533
a ja ostatnio gotuje na parze i jest zaskakująco dobra tylko że najpierw należy pokroić ją w małe kawałki - gotując na parze w dużych kawałkach trzeba robić to dłużej i mięso wysycha a tak ... palce lizać! polecam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 252 Wiek 45 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 6166
A propos rękawa... każdy kto już raz się w to pobawił, to zauważył że rękawy tanie nie są :( Ja metodą prób i błędów znalazłem tani i dobry :D Jeśli macie w okolicy Kaufland to tam można kupić dobry rękaw za niecałe 3 zł :D

Kiedy ktoś jest głupi to nie rozumie świata, kiedy ktoś jest mądry to świat go nie rozumie...

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dieta MMA

Następny temat

Dieta 14 lat

WHEY premium