...
Napisał(a)
Zawartość żelaza w 100 gramach produktów spożywczych; wątroba wieprzowa smażona - 20 miligramów, drożdże piwne - 18 miligramów, grzyby suszone - 11 miligramów, kasza gryczana - 10,9 miligrama, kakao - 10,7 miligrama, soja - 8 miligramów, morele suszone - 7,8, żółtko jaja - 7,2 miligrama, wątroba - 6,6 miligrama, fasola - 6,5 miligrama, mąka pszenna - 3,9 miligrama, płatki owsiane - 3,9 - 4,5 miligrama, śliwki suszone - 3,9 miligrama, szpinak gotowany - 3 lub więcej miligramów, szynka wędzona - 2,5 miligrama, kura - 1,5 miligrama, groszek zielony - 1,9 miligrama, brokuły gotowane - 0,8 miligrama, maliny, jeżyny, porzeczki - 0,9 miligrama, ryż - 0,8 miligrama, winogrona, brzoskwinie - 0,8 miligrama, pomidory, cebula, kapusta, sałata, selery, banany, borówki - 0,6 miligrama, ryby (średnio) - 0,7 miligramy, mleko - 0,05 miligrama.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
gdzie zawarte jest pytanie?
Chcesz zrobić formę do lata? Wejdź: http://potreningu.pl/plany
Polecane artykuły