SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Dieta na mase BEZ!

temat działu:

Po siłowni, o siłowni

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 2586

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 460 Wiek 28 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 21538
sosem np do spaghetti no i takie rozwiązanie własnie dzis zastosowałem i powiem ze to jest Zaje.... :) dzieki sopel SOG :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 92 Wiek 29 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 3871
Ja też zawsze jem ryż z jakimś sosem, albo chociaż ketchupem.
Nie wiem jak można wp*******ć suchy ryż
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 3009 Wiek 21 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 54631
Da się uwierz :D trys jak nie masz tendencji do nadmiernego zalewania sie to takie sosy nie powinny byc jakies straszne potem na redukcji bedziesz mial ciekawiej :) i tyle

Let's do IT

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 29 Napisanych postów 860 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 15913
ja ryz potrafie np w robocie jesci suchy z torebki popijajac woda zeby lepiej sie przelykalo, trzeba byc wojownikiem :P i walczyc nawet samym ze soba :P

www.sfd.pl/Sopel_X_moje_zmagania_[duzo_zdjec]-t539450.html
Tutaj chodzi o pasje tutaj chodzi o sile tutaj chodzi o MOC...
100% natury bez lipnych lekarstw bez antybiotykow bez anabolikow.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 131 Wiek 28 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 2734
Czemu ryż z cukrem musi od razu odpadać? ;] Dla hardgainerów na pewno nie zaszkodzi. Co innego jak ktoś łapie łatwo fat.
Ja ryż jem, albo z sosami, albo z dżemem, albo z jogurtami. A jeżeli nie mam nic z tych rzeczy to posypuje 3 łyżeczkami cukru i ładuje śmietany że mało nie robię z niego zupy :D Jestem chudy, byłem strasznie chudy, ale jeszcze od mojej diety tłuszczu nie złapałem ;) na każdego może działać inaczej
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Stojaki - Marbo czy Kelton

Następny temat

przeróbka

WHEY premium