SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Zawartość białka w kurze przed i po gotowaniu - pytanie.

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1146

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 31 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 276
Czy zawartość białka w kurczaku przed i po ugotowaniu ulega zmianie?
Czyli np. w 100g ugotowanego mięsa jest tyle samo białka co w 100 surowego mięsa?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 1970 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 57255
Ilość białka może się zmienić, ale nieznacznie.

Jeżeli walczymy możemy przegrać
Jeżeli nie walczymy jesteśmy przegrani.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 3009 Wiek 21 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 54631
zalezy od sposobu przygotowania,wiadomo ze jakas czesc aminokwasow ulega rozpadowi na skutek obrobki termicznej naj mniej odnotowano przy robieniu na parze

Let's do IT

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 430 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
pratycznie nie wiec śmiało

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

olej lniany

Następny temat

Dieta na mase do oceny. 79kg.

WHEY premium